Pa se je začel še najin zadnji teden v Belgiji. Ta teden sva oba delala le dopoldanske izmene, tako da sva popoldanske ure lahko izkoristila za počitek in pa raziskovanje Hasselta. V torek zvečer so naju profesorice iz zdravstvene šole gostiteljice povabile na večerjo v prestižno restavracijo The Fifth Avenue. Izmenjali smo si izkušnje pridobljene ta mesec in kar pa je bilo najbolj pomembno, hrana je bila odlična!

V sredo sva imela prost dan, zato sva se odpravila v bližnje mesto Leuven. Leuven je univerzitetno mesto, zato je tam ogromno mladih ljudi. Z vremenom zopet nisva imela sreče saj je ponovno deževalo, vendar je ravno to vreme naredilo mesto le še bolj očarljivo. Priznava, da se po skoraj mesecu dni  še vedno nisva navadila na ogromno število kolesarjev ki se vozijo po mestih. V času ko je bilo konec pouka sva ravno hodila mimo šole, ko pa se je nenadoma začela bitka za življenje, saj se je velika večina dijakov tiste šole naenkrat odpravilo domov s svojimi kolesi. Z nekaj malo sreče sva preživela in se zvečer srečno vrnila domov.

V petek, ki je bil najin zadnji, sva cel dopoldan oba delala, popoldne pa sva se odpravila še po zadnjih nakupih, do konca spakirala in se hitro  odpravila spat. 

V soboto sva zgodaj vstala in se ob 7.30 usedla na avtobus za Ljubljano. Ob 19.00 bi morala prestopati v Münchnu, vendar se to ni zgodilo, saj sva zaradi gneče na cesti zamudila drug avtobus. Naslednji avtobus za Ljubljano je bil ob 23.00, zato sva se odpravila v McDonalds in tam počakala na naslednji avtobus. Po dolgi poti sva ob 4.00 zjutraj  končno prispela domov. Na tej izmenjavi sva oba pridobila ogromno novega znanja, izkušenj ter se imela odlično. Te izmenjave brez dvoma ne bova nikoli pozabila.

Žiga in Jasmina