VIKEND 

Končno spet vikend!! Po napornih nekaj dneh v delovnem okolju, smo se odločile da se odpravimo v bližnje mesto Lyon in si pogledamo nekaj njegovih znamenitosti. Večji del mesta smo si ogledale s kolesi, a veliko tudi prehodile. Sprehajale smo se po francoskih ulicah polnih ljudi. Ustavile smo se v Basillici Notre Dame Fourviere, botaničnem in živalskem vrtu. Mesta pa seveda nismo zapustile brez pokušanja njihove kulinarike, saj je Mesto Lyon znano po palačinkah in pralinah. Lahko povemo, da je oboje božanskega okusa in je bilo vredno izleta. 

Nedelja je bila bolj preležana, a ker smo si želele vseeno izkusiti nekaj novega, smo se zvečer odpravile v ESCAPE ROOM. Izbrale smo si pobeg iz sirotišnice in uspešno ušle.  V centru Saint Etienna smo odšle še na večerjo in v lepem spominu zaključile vikend.

PROSTI DNEVI

V ponedeljek smo bile zelo utrujene zato smo si popoldne vzele prosto. Jerca in Erika pa sta se že veselili saj sta ju ponovno čakala dva prosta dneva. Prvi dan sta izkoristili bolj ležerno v miru našega stanovanja, ko pa sta Manca in Zala prišli z dela smo skupaj pojedle kosile. Sledil je popoldanski počitek, brez katerega ne preživimo niti enega dneva. Proti večeru pa nam je postalo dolgčas in odpravile smo se na bowling.  Tako smo tudi ta večer zaključile s tekmovalnim duhom, smehom in sladoledom iz Mcdonaldsa. Potem pa samo domov in spat. Hitro je prišla sredo, katero sta Erika in Jerca izkoristili za ponovni obisk Lyona. Odšli sta v »šoping« in v Saint Etienne prišli z veliko novimi spominki in oblekami.  

TEDEN GRE PROTI KONCU

Četrtek in petek smo vse delale dopoldne. V petek popoldne sta se Manca in Zala odpravili v Lyon, tudi v »šoping«. Komaj čakamo vikend, ki bo poln novih dogodivščin.